Jan 14, 2013

Perkembangan Fira 1year 2Week

Dah besar dah anak aku.Sekejap je masa berlalu..
Fira belum berjalan lagi,baru memapah..tak kisah pun,biar dia adapt sendiri dengan perkembangan diri dia
Itu pun sibuk nak pergi kat tepi kerusi,tepi meja nak memapah,kita ni risau dia jatuh je nanti..huhu
 
 
Sekarang ni kalau tanya mana hidung dia akan tutup hidung dia dengan mimik2 muka sekali,kalau ckp busuk-busuk pun dia buat macam tu juga..hehe
Dah pandai tadah tangan kalau suruh baca doa
Dah pandai salam
Ada certain ayat yang dia boleh ikut kalau kitaorang cakap contohnya fish,ayah,ami(read:mummy)
Kalau suruh dia sayang dia akan dekatkan mulut dia kat pipi
 
Semoga Fira terus membesar sihat,riang ye sayang..Love u ^_^

Followers