Jan 21, 2012

Perlu makan/minum dalam masa 1 ari lepas abis pantang!!!

14 feb hari yang ditunggu-tunggu.dah abis pantang.yeayyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!

Nakkkkkkkkkkkkkkk:-

1.Prosperity burger (wajib makan ni!masa mengandung dapat makan sekali je,tu pun puas la pujuk en.somi sebab dia takut baby panas.last2 mengalah jugak sebab aku dah panazzz..hehe.harap-harap 14 feb nanti still ada lagi.pleaseeeeeee)
2. ABC(owhhhhhh,sedapnya ABCCCCCCCCCCCCCCC.m0tip C banyak-banyak ni nak menunjukkan betapa mengidamnya aku)
3. Cendol tepi jalan kat kajang tapi tak nak benda yang ijau2 tu.
4. Nasi lemak makcik tepi jalan (sila jangan pikir bukan-bukan)
5. Nasi lemak budak lelaki yang ada jual burger jugak.burger dia pun nak jugak.
6. Sushi!!!!!!!!!!!!!!(owh sushi!!!!!!!!!)
7. maggi kari n maggi tomyam (dah 9 bulan aku tak makan maggi,agak2 otak dah jadi makin pandai tak sebab dah lama tak makan benda yang banyak MSG ni)
8. Air vanila coke letak ais banyak2
9. Air soda bandung letak ais lite2 jer
10. Buah dragon fruit.ada dalam fridge tinggal nak dipotong je.


ni je dulu.nanti-nanti tambah lagi senarai cukupkan 100.

Followers