May 14, 2011

Diapers bag

Sibuk meng google cari diaper bag..ehehe..

orang ckp kalau dah 7 bulan baru boleh beli barang baby..
(kena la ikut cakap orang tua,kadang-kadang ada betulnya)
so sekarang ni boleh survey2 je dulu..

aku kan suka online shopping..
kalau dulu suka tengok baju,beg untuk diri sendiri..

sekarang ni sibuk cari online shopping untuk barang baby plak..

tapi apakan daya,boleh tengok2 je dulu sekarang ni..nant dah 7 bulan baru beli banyak2..hehe

Followers