May 14, 2011

Diapers bag

Sibuk meng google cari diaper bag..ehehe..

orang ckp kalau dah 7 bulan baru boleh beli barang baby..
(kena la ikut cakap orang tua,kadang-kadang ada betulnya)
so sekarang ni boleh survey2 je dulu..

aku kan suka online shopping..
kalau dulu suka tengok baju,beg untuk diri sendiri..

sekarang ni sibuk cari online shopping untuk barang baby plak..

tapi apakan daya,boleh tengok2 je dulu sekarang ni..nant dah 7 bulan baru beli banyak2..hehe

Minggu ke-7

Sekarang ni baru nak masuk minggu ke-7 ..

tapi perut dah besar semacam,macam dah 3 bulan plak(kawan yang cakap)..hehee
lagi-lagi kalau lepas makan..

sekarang ni memang makan banyak..
kul 8 dah sarapan,kul 11 lapar lagi..lepas tu kul 2 dah lapar balik..petang wajib makan..malam pun makan lagi..tengah malam nak tidur pun kena makan,kalau x kelaparan xbolehla nak tidur..

nampaknya suami aku kenalah prepare duit lebih untuk beli makanan..hehe


Followers