Jan 20, 2011

Seram sangat ke cite khurafat??


Disebabkan banyak sangat baca komen-komen yang mengatakan khurafat ni seram..
so,pergila dengan semangat seram yang berkobar-kobar..
mak mertua pun dah bagi warning awal2.."hari tu akma tengok sampai tutup2 muka"...

dlm hati:owh ini betul-betul seram..

tapi...
xseram sgt pun..part terkejut je banyak..

macam ciplak hantu juon pun ade..
hantu meniarap kat tangga la,tangan keluar pelan-pelan dari tingkap la..
dan macam biasa la citer hantu ni,tempat terang pun nak dimalapkan..

tapi jalan cerita,memang best..
cuma x seram sgt..

syamsul buat cerita memang best,bangga yusuf haslam dia ada pelapis..

p/s:citer ngankung lagi seram kot..hehe


Followers