Jan 9, 2011

Annual Dinner 2010



8 jan yang lalu bertempat di palm garden hotel ioi resort telah diadakan acara yang gilang gemilang,cemerlang, terbilang(lebih-lebih nampak!) suatu acara yang dipanggil dinner.

acara makan!(tapi makanan tak sedap,huh..next time xmau honeymoon kat sini)
orang cakap,sebelum ada anak ni la masa nak berjalan puas-puas,nak tengok wayang puas-puas,buat ape yang nak dibuat puas-puas,bermanja dengan suami lebih-lebih..nanti dah ada anak sibuk mengendong anak..masa,duit, tenaga semua untuk anak..kita ke mana,suami ke mana,anak je yang di situ~
so,yang penting kite bahagia and enjoyyyyyy dulu!!! ^_^


Tema:Traditional nite


dah mekap lite-lite macam ni(akak mekap yang cakap) kalau aku jadi artis dapat banyak job tak..hehehe

ajk di bahagian registration
beratur semua!!!sape beratur tegak-tegak dapat baju free!!

mendengar kata-kata ummi dengan penuh perasaan..


x boleh bawak family,eh suami..so, sape2 nak bergambar dengan saya,cepat2 sini sebelum suami saya nampak!!


hadiah-hadiah lucky draw.bertuah punya hadiah, nape satu pun xnak kat i ni.

xdapat lucky draw,jadi tukang pegang hadiah pun jadilah T_T

sungguh komited menjalankan tugas dengan harapan turn dia pulak akan dapat.LOL

aiyo,orang nampak ke aku senyum dengan buku,nampak ker??hehe
*ayat kat buku tu lawaklah*






haihh,couple belakang tu!! :P







undian berdasarkan vote orang-orang di bawah.
bila tengok gambar ni baru tau,akak suthida di belakang tu angkat tangan untuk kami la.tq sis.. ^_^

sebenarnya kena catwalk atas pentas ni,nasib baik xde sape amik video..kalau ade harusla terlompat-lompat malu.
baju kuning tu,pasangan i ketika catwalk..en.husband,sila jeles..hehe

winner for best dress!!!congrats ^_^






ACARA PENUTUP:LETS LOMPAT-LOMPAT!!

situasi:pakcik jawe dari indon turun dari langit dengan tiba-tiba sehingga menyebabkan perempuan2 cun terkejut dgn cik perempuan paling hujung itu terkejut sampai terlompat.







Followers