Dec 25, 2010

Jom jalan-jalan sempena hari krismas

Hari sabtu yang cuti..yeayyy,so jalan-jalan la kami membawa diri ke mana-mana.. :)
aku dh biasa cuti hari sabtu,en.suami la yang jakun..hihi
kami plan ke ict shah alam..
Ade Lampu-lampu bewarna-warni tu kan..tapi suami ni xtau plak ke arah mana ict tu..so,bedal je la jalan mana-mana pun..
Harap-harap la jumpa,nak tunggu kul 1 pagi nant sangatla lama sebab tgk midnight movie cite ngangkung..
Masa pilih tiket tadi tgk2 jgk ada tak lagi org nak tgk cite tu pukul 1 pagi plak tu kan..kang nant ade plak kami berdua je dalam panggung tu..heeeheeeheee
hari tu dah tgk cite kak limah tu,best jgk la..awie memang la xboleh blah..badan ketul2,muka macho tapi....hehe

p/s:baru je ckp td kan en.suami xtau jalan..ini kami dah trsalah jalan plak..haih.so,kena tolong laki i cari jalan..so,chao dlu yah.. =)

Followers