Dec 31, 2010

Mid Night Movie


Tengok citer ngangkung pukul 1 pagi..
ramai jugak tengok mid night yek..?
tengok sambil gosok-gosok mata sebab mengantuk.
ohh,lepas ni dah xnak la tengok mid night..
tapi ape pun citer kak limah lagi best.. :)


Dec 26, 2010

ICT

sebenarnya x payah pun tolong en.suami cari jalan,dia dah boleh cari sendiri sebab banyak sangat sign board ke ICT tu..
so, sampai la kami di sana,cantik..cantik..cantik..

nak kena bayar rm10(sekarang ni memang xde benda yang free kan..?)
tapi berbaloi la rm10 tu utk kenangan lampu2 yg cantik+gerai2 jualan(habis duit beli macam2 makanan..hehe)






































Dec 25, 2010

Jom jalan-jalan sempena hari krismas

Hari sabtu yang cuti..yeayyy,so jalan-jalan la kami membawa diri ke mana-mana.. :)
aku dh biasa cuti hari sabtu,en.suami la yang jakun..hihi
kami plan ke ict shah alam..
Ade Lampu-lampu bewarna-warni tu kan..tapi suami ni xtau plak ke arah mana ict tu..so,bedal je la jalan mana-mana pun..
Harap-harap la jumpa,nak tunggu kul 1 pagi nant sangatla lama sebab tgk midnight movie cite ngangkung..
Masa pilih tiket tadi tgk2 jgk ada tak lagi org nak tgk cite tu pukul 1 pagi plak tu kan..kang nant ade plak kami berdua je dalam panggung tu..heeeheeeheee
hari tu dah tgk cite kak limah tu,best jgk la..awie memang la xboleh blah..badan ketul2,muka macho tapi....hehe

p/s:baru je ckp td kan en.suami xtau jalan..ini kami dah trsalah jalan plak..haih.so,kena tolong laki i cari jalan..so,chao dlu yah.. =)

Followers