Jul 14, 2010

wakaka!!wakaka!!

wakaka!!!
wakaka!!!!!wakaka!!!!!
aku bkn ketawa ok, ni nama salah satu group yg ada kat peringkat akhir showdown 2010
mintak2 wakaka menang..
aku nengok start dari audition lagi, sampailah final show ari ni..
diaorg memang patut menang..
sebab diaorg kreatif,
mcm2 diaorg bleh buat..
juri pun ckp xde yang diaorg xbleh buat..
dan yang paling penting diaorg x berlagak mcm group lagi satu tu..

p/s: tapi x berkenan sgt nengok pompuan terkinja2 mcm tu..lagi2 time diaorg lawan battle..xsopanla..huhu.

..selepas pengumuman pemenang..kira2 pukul 11.30 mlm..


sgt skema ayat di atas itu..

tapi x ape..

sebab WAKAKA menangggggg!!!!!!!!!!!!!!!
yeaaaaaayyyyyyyy...

aku plak yg berdebar2 time diaorg battle..time nak umumkan group mana yg menang..
padahal x vote ape2 pun..haha.

xyah kot sebab aku tau ramai yg akan vote wakaka..
sebab wakaka memang bestla..
(walaupun diaorg tertendang slh sorang crew GBC time battle)

battle WAKAKA vs GBC memang aku tunggu2 sebab nak tgk sama ada GBC bleh kalahkan WAKAKA mcm yg diaorang berlagak sgt time battle audition dlu..

dan terbukti GBC x dpt menandingi WAKAKA..

WAKAKA!!!!WAKAKA!!!!WAKAKA!!!(ni adalah ketawa, harap maklum..hehe)


p/s: berlagak + cakap besar = loser

lepas ni mlm rabu aku dah x bererti sebab showdown dah xde..huhuhu




Followers