Jun 6, 2010

Jodoh kte

utk en.daling yg tersyg..

kte sengaja set kan entri ni di publish pada 06/06/2010
hari perkahwinan kte ngan kamu..

klu ari ni memang kte berkawin(yela, kdg2 kte hanya merancang tapi tuhan yg menentukan)

bermakna kte berdua memang ditakdirkan bersama..
jodoh kte ngan kamu..
alhamdulillah ^_^

hari ini..hari pertama kte bergelar isteri pada kamu

kte sgt bangga sebab jadi isteri kamu

wlpn kamu bkn sape2, x hebat pun di mata org lain

tapi kamu hebat di mata kte

(kte sgt serius mlm ni, kte pun xtau nape..mungkin sebab kte tkt kot ni kan mlm pertama kte..)

ok, miang sebab masa entri ni ditulis kte blum kawin pun..hahaha:p

kte kenal kamu kat UTM
walaupun UTM tu pilihan ke berapa entah dan satu-satunya pilihan tapi allah memang dah tetapkan kte sambung study di UTM..sama tempat ngan kamu-jodoh

course sains (kimia)
klu bukan disebabkan kte ni fakulti yg sama(kamu fizik) mesti kte x pernah sekelas utk subjek TITAS.kamu nmpk kte, sebab kte present ape ntah time tu.kamu kata kte klaka jek time tu, sebab tu kamu suka..(kte dah abis serius dah,tu pun kamu kata kte klaka??)dan sejak tu kamu slalu ngk2 kte, dan nmpk kte kat fakulti sains..oh, kamu tau kte slalu ponteng klas tu..heee :D-jodoh

naz
terima kasih pada naz, sebab nama kte ada kat list kwn naz dlm fs, kamu jumpa fs kte lepas bersusah payah cari (time tu naz bf pada kwn kte)..jodoh

kte gatal
entah nape kte nak pulak layan msj2 kamu kat fs wlpn kte x kenal kamu time tu (mcm ada chemistry antara kte..cewah) slalunya kte benci org duk hai2 kte kat mesej..annoying ok.tp ngan kamu x plak..mgkn sebb ayat kamu lain drpd yg lain..gud job boy..haha.kamu xtau ke kte dah ade bf time tu haaa(konon2 mara la ni) -jodoh

kte renggang
pastu kte msj2 kat phone(time tu kte kwn2 je)sonok oh kwn ngan kamu, msj ngan kamu buat kte sewel sebab gelak kat hp.msj kat fs pun byk gak.kamu dah tau kan kte ade bf time tu (kte bagitau + upload gmbr kte ngan bf sbb xnak kamu mengharap)..
pastu sikit2 kte renggang, x slalu mesej mcm dlu..
kte dgr kamu dah ade gf, kte ty kamu dan kamu mengaku..ok, wish happy utk kamu time tu..
(ble kte dah couple baru kamu cte yg sbnrnya kamu frust ble tau kte ade bf..haha)

konvo
dlm ramai2 org yg berarak keluar dari dewan, kamu nmpk kte..terpernjt kte kamu tegur kte..
x sangka kamu masih ingat kte..
jodoh

lupa tarikh
kamu mesej kte..nasib baik kte still pki no yg sama.kte dah clash ngan bf lama, kamu pun sama dah clash ngan gf-jodoh

huahua
kamu propose kte jd gf kamu..
kte ingat lagi ayat2 kamu time tu..hehe.kamu sgt serius time tu, xde sengal2..
kte berdebar2 ok time tu..haha-
jodoh

ntah ble, tarak ingat
kamu ajak kte tunang..kte xnk sbb konon2 nak kukuhkan kewangan dlu, nak kawin umo 28 ke 29 ke..kononnya la tu..ahaks.
smpikan kamu buatkan cd utk kte, kamu pasang dlm keta time tu..
siap ayat2 melamar utk kte..haha.kamu buat kte terharu.dan allah bukakan hati kte utk bertunang dgn kamu.hilang sudah prinsip kte nak kawin umo 28 ke 29..(pastu kte plak yg xsbr2 nak kawin..owh, malu2.sorok bawah katilla..haha)
-jodoh

06/06/2009
kte tunang...yeah..kte jadi tunang kamu, kamu tunang kte..
x caya nye time tu..
kamu buat syg kte makin mendalam2 pada kamu..
just waiting 4 another 1 step
-jodoh

06/06/2010
hari ni kte dah pun selamat di nikahkan..

syukur alhamdulillah..
kamu milik kte..
alhamdulillah ^_^

hai suamiku..
walau ape pun yg mendatang kte tempuh bersama..
bersama2 kte berdoa semoga kte berdua tetap bahagia, gembira selamanya..
maafkan kte klu ade benda kte salah, kte pun maafkan kamu salah silap kamu(tapi nak merajuk lama2 dlu..hehe)
semoga kte dpt bersama2 kamu di hari tua kte, akhir hayat kte..
(klu kamu pergi dlu dari kte, kte xtau mcm mana sebab kte tau kte xkuat nak hadapi masa tu)


sygggggggggggggggggg kamu..muaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh..muaaaahhhhh byk(dah suami isteri xpe kan.. :D )

tarikh entri ni ditulis : 28.03.2010
3.52 am


Followers