Apr 11, 2010

Tkt ke??

Dah dekat2 nak kawin ni (i'allah)
Rasa tkt plak..huhu
Bkn patut rasa excited ke??
Aku ni rasa excited gak, tapi rasa takut+berdebar2 lg byk3x..
Tapi xtau tkt sebab ape..
aisehhh..

memang sume org nak kawin ni rasa mcm ni eh..
berdebar2 (byk2)+excited(pun byk2)..
tapi berdebar lagi2 byk2..

dah la aku ni duk kat selangor ni..
majlis nya buat kat johor..
ape2, terpaksa calling2 family aku..

cuti pun terpaksa sekat2 sikit..
kang kawin nanti nak cuti lg..

tadi daling tunjukkan baju yg mak dia belikan utk pengapit pompuan belah aku..
baju pengapit dah setel..
baju family2 aku yg belum setel lagi..
utk korang tunggula aku blk bulan 5 nanti yek..

time2 mcm ni terpikir,bestnya klu aku bukan anak sulung..
ade ramai kakak ke abg ke..bleh la sponsorkan ape2 yg patut..
tu la, dulu time sekolah, org nak jadikan aku adik angkat sombong..
skang baru sibuk2 nak cari..ada yg sudi x??? =p

untungla adik2 aku nanti klu nak kawin..
aku bleh sponsorkan cadar pengantin yg aku dah guna tu utk korang..
bleh la jadikan cadar turun temurun..ok x??..haha

p/s: esok nak balik johor..yeyehh.
ayah ngan abg daling ade skali..
diaorg sbnrnya ade hal nak gi jumpa family aku..
tapi aku yg sibuk2 nak ikut balik skali..bleh gitu??hehehee
daling ckp xpe..bleh jumpa adik2 ku.. :)
aku x ckp pun ngan family aku, yg aku ikut balik skali..supriseee..hehe
msti diaorg ingat family daling je yg dtg esok.. :))

msti aku malu2 biawak esok..mkn pun mcm sopan2 gitu.. =D



Followers