Apr 25, 2010

Sebulan lebih lagi =D

klik utk besarkan

Mcm tak percaya (klik utk pergi ke blog tuan punya blog)

bagus dpt baca blog tu sebab tau bkn aku sorang rasa mcm tu..
normal ^_^. sis areen (kha-kha-kha-khairun syazreen =D) pun ckp mcm tu..


takutnyeeeeee...tapi sukenyeeeeeeeeee jgk..

xtau tkt sebab ape..
mgkn takut sebab pikir tanggungjawab yg bakal digalas...cewah, ayat x ingat..hehe

sukeeeeeeeeeee sebb kawin ngan org aku syg byk3x =D
nant dah kawin, ada org masakkan utk aku, basuhkan pakaian, dodoikan aku tido...lalala

yela, aku kan sibuk bertani, mana sempat nak buat suma tu..

baru start main ari jumaat ari tu (baru 3 ari), baru level 16..angan2 seblm naik pelamin ni, nak dptkan level 100..ahaks =p

farmville=dadah (aku menyesal sebab try pastu jd addict plak...ngok ngek punya farmville. xnk salahkan diri sendiri wlpun tau diri sendiri yg ngok ngek)

ok, takut balik sebab tiba2 terpikir masak, basuh baju dan lain2 memang keja aku ble dah kawin nant..
(daling,kena buat suma keja tu ari2 ke, sebulan skali ke, sethn sekali ke bleh x..haha )


btl ke aku nak kawin ni..uuuuuu, takut2 tapi suka

klu duk pikir2, lagi sbln lebih nak kawin terus rasa takut..
tp ble dating ngan en.froggy (tension plak pikir dah kawin nnt xbleh pggil froggy lagi sebab kena hormat suami)

ok, start balik ayat td..tp ble dating ngan en.froggy (nanti dah kawin nk panggil kamu apa yek,daling gak ke? abg ke? (xbleh blah la pggil kamu abg..hahahahahahahaha.ok, nmpk mcm buruk ketawa byk2 mcm tu.sape2 yg dtg wedd aku nnt sila berada dlm keadaan serius sebab aku tkt klu korang buat lawak aku tergelak mcm hantu..ini amaran serius, bukan cubaan.)

ok, start balik ayat td..tp ble dating ngan en.froggy(yes!!!!yes!!!! bleh tulis froggy byk2 =p)

start balik ayat td..tp ble dating ngan en.froggy terus rasa mcm nak kawin ari tu jugak..sebb klu dah kawin, ble kitaorg jln2 dating, xde la die nak hntr aku balik ke rumah aku..kami kan dah satu rumah.. =D

xpun, dating kat dlm rumah jek smbil aku tengok tv, die tengok muka aku.. =D

p/s: wlpun aku asik membebel2 pasal kawin, tapi xprnh pun aku lupa ayat ini "kte hanya merancang tuhan menentukan". doakan semoga segala yg kami rancang berjln lancar..amin. ^_^


Followers