Apr 25, 2010

Sebulan lebih lagi =D

klik utk besarkan

Mcm tak percaya (klik utk pergi ke blog tuan punya blog)

bagus dpt baca blog tu sebab tau bkn aku sorang rasa mcm tu..
normal ^_^. sis areen (kha-kha-kha-khairun syazreen =D) pun ckp mcm tu..


takutnyeeeeee...tapi sukenyeeeeeeeeee jgk..

xtau tkt sebab ape..
mgkn takut sebab pikir tanggungjawab yg bakal digalas...cewah, ayat x ingat..hehe

sukeeeeeeeeeee sebb kawin ngan org aku syg byk3x =D
nant dah kawin, ada org masakkan utk aku, basuhkan pakaian, dodoikan aku tido...lalala

yela, aku kan sibuk bertani, mana sempat nak buat suma tu..

baru start main ari jumaat ari tu (baru 3 ari), baru level 16..angan2 seblm naik pelamin ni, nak dptkan level 100..ahaks =p

farmville=dadah (aku menyesal sebab try pastu jd addict plak...ngok ngek punya farmville. xnk salahkan diri sendiri wlpun tau diri sendiri yg ngok ngek)

ok, takut balik sebab tiba2 terpikir masak, basuh baju dan lain2 memang keja aku ble dah kawin nant..
(daling,kena buat suma keja tu ari2 ke, sebulan skali ke, sethn sekali ke bleh x..haha )


btl ke aku nak kawin ni..uuuuuu, takut2 tapi suka

klu duk pikir2, lagi sbln lebih nak kawin terus rasa takut..
tp ble dating ngan en.froggy (tension plak pikir dah kawin nnt xbleh pggil froggy lagi sebab kena hormat suami)

ok, start balik ayat td..tp ble dating ngan en.froggy (nanti dah kawin nk panggil kamu apa yek,daling gak ke? abg ke? (xbleh blah la pggil kamu abg..hahahahahahahaha.ok, nmpk mcm buruk ketawa byk2 mcm tu.sape2 yg dtg wedd aku nnt sila berada dlm keadaan serius sebab aku tkt klu korang buat lawak aku tergelak mcm hantu..ini amaran serius, bukan cubaan.)

ok, start balik ayat td..tp ble dating ngan en.froggy(yes!!!!yes!!!! bleh tulis froggy byk2 =p)

start balik ayat td..tp ble dating ngan en.froggy terus rasa mcm nak kawin ari tu jugak..sebb klu dah kawin, ble kitaorg jln2 dating, xde la die nak hntr aku balik ke rumah aku..kami kan dah satu rumah.. =D

xpun, dating kat dlm rumah jek smbil aku tengok tv, die tengok muka aku.. =D

p/s: wlpun aku asik membebel2 pasal kawin, tapi xprnh pun aku lupa ayat ini "kte hanya merancang tuhan menentukan". doakan semoga segala yg kami rancang berjln lancar..amin. ^_^


Apr 11, 2010

Tkt ke??

Dah dekat2 nak kawin ni (i'allah)
Rasa tkt plak..huhu
Bkn patut rasa excited ke??
Aku ni rasa excited gak, tapi rasa takut+berdebar2 lg byk3x..
Tapi xtau tkt sebab ape..
aisehhh..

memang sume org nak kawin ni rasa mcm ni eh..
berdebar2 (byk2)+excited(pun byk2)..
tapi berdebar lagi2 byk2..

dah la aku ni duk kat selangor ni..
majlis nya buat kat johor..
ape2, terpaksa calling2 family aku..

cuti pun terpaksa sekat2 sikit..
kang kawin nanti nak cuti lg..

tadi daling tunjukkan baju yg mak dia belikan utk pengapit pompuan belah aku..
baju pengapit dah setel..
baju family2 aku yg belum setel lagi..
utk korang tunggula aku blk bulan 5 nanti yek..

time2 mcm ni terpikir,bestnya klu aku bukan anak sulung..
ade ramai kakak ke abg ke..bleh la sponsorkan ape2 yg patut..
tu la, dulu time sekolah, org nak jadikan aku adik angkat sombong..
skang baru sibuk2 nak cari..ada yg sudi x??? =p

untungla adik2 aku nanti klu nak kawin..
aku bleh sponsorkan cadar pengantin yg aku dah guna tu utk korang..
bleh la jadikan cadar turun temurun..ok x??..haha

p/s: esok nak balik johor..yeyehh.
ayah ngan abg daling ade skali..
diaorg sbnrnya ade hal nak gi jumpa family aku..
tapi aku yg sibuk2 nak ikut balik skali..bleh gitu??hehehee
daling ckp xpe..bleh jumpa adik2 ku.. :)
aku x ckp pun ngan family aku, yg aku ikut balik skali..supriseee..hehe
msti diaorg ingat family daling je yg dtg esok.. :))

msti aku malu2 biawak esok..mkn pun mcm sopan2 gitu.. =D



Followers