Mar 13, 2010

johor..sate..otak2..danga bay..angsana..

mlm ni nak blk johor..
seronoknye, rindu sama family ku
mcm biasa driver aku = daling
tula, org nak naik bas xbleh, bahaya la ape la..naik bas xbleh, trpksa la ckp nak naik train, pun xbleh jgk..*naik flight ke?? mcm x berbaloi plak rasanya..blk johor je pun*
lmbt la, bhy la..
klu aku nak drive x bagi jgk(klu kat highway bleh la drive, x byk keta sgt)
ayat die: sian la syg penat, xpe biar daling je yg drive (padahal tkt klu aku drive, igt aku xtau la tu)
ngada2 tau, suka nak manja2 kan aku, cekik kang baru tau.. :P
*cpt la daling blk keje..x rock la keje ari sabtu..hehe*

..misi balik johor..

mcm dah lama je x mkn otak2 kempas..


bkn ni.. :)

tapi bwh ni..


sedap =))))


nak cari sate..ade satu tmpt tu aku suka sgt sate die..bakar kaw2 punya,kuah die pun sdp..
xtau ade lagi ke x org tu jual kat ctu



xdela mcm sate kat tutttt..
x sdp lgsung, bkr x kaw2,masam ..kuah pun xsdp mana..tau la glamor..


* agak2 korang tau x kat mana sate yg xsdp ni.. :)) *

tau x knape stp kali mkn sate, diaorg hidangkan skali timun?
sate yg dah bkr2 tu kan ade hitam2 kesan dari pembakaran guna arang tu..
kat ctu ade karsinogen (penyebab barah)
jadi timun tu kira mcm anti-karsinogen..
jd jgn lupa mkn timun lepas mkn sate..
*klu mkn timun dlu baru mkn sate, mcm mana yek?..korang jwb sendiri la..hehe*

(xnak tanya ke nape diaorg sediakan nasi himpit skali..tanyala, tanyala..heee :P)


pastu nak pegi danga bay...



jln2 kat street mall


uit adik2 ku, nanti bleh la pau aku main prmainan2 kat ctu
cewah..lagak mcm seorg kakak yg baik..haha


*main benda ni pun aku dah jerit gle2*
nape sume gmbr time mlm ni? nmpk sgt nak kuar gi danga bay mlm2..

pastu nak pegi hutan bandar...(sama mcm dlu ke, @ dah ade perubahan)
nak gi angsana (saje nak ngk, still ramai *org luar* ke)
nak jumpa kwn aku..aliza(nak ngk baby, dah bsr ke blum..), milah(sory, xdpt dtg wedd ko, aku balik ni nak bagi ko adiah :) terharu tak..ahaks)

cuti sampai ari selasa..best2.. =)
tujuan sbnr nak pegi jbtn agama, interview..
tapi ni dah melencong2..haha




Followers