Feb 12, 2010

Whisper your love's contest!!!!

Jom join contest ini... :D

Contest ni memerlukan peserta membina satu entry yang paling romantis di dedikasi kan kepada 'chenta' hati mereka. Contest ni tiada pemenang no 1, 2 atau 3 tetapi top 5 entry yang paling sweet dan kreatif akan di pilih and di umumkan sebagai pemenang. And tak lupa juga, pemenang akan di beri hadiah :)


Ni syarat2 pertandingan :

  • Penyertaan terbuka kepada semua blogger sama ada yang masih couple, dah bertunang atau pun berkahwin.
  • Entry boleh dalam bahasa melayu atau inggeris.
  • Letak kan blog Hana's Love Nest dalam blog list anda.

  • Sila letak kan juga banner contest ni dekat kolum sidebar uols and link kan juga pada blog Hana's Love Nest ni.
  • Hanya entry yang lengkap dan memenuhi syarat sahaja akan di anggap sebagai layak untuk menyertai.
  • Letakkan hanya 1 sahaja gambar 'chenta' hati anda dan 1 juga untuk gambar kamu berdua.Tak boleh lebih2.
  • Sebarkan contest anda dengan gaya sendiri dan letak kan link dari mana anda tahu mengenai contest ini.
  • Ceritakan juga serba sedikit mengenai contest ini dan link kan.
  • Sila tinggalkan URL entry contest anda di ruangan komen di bawah.
  • Tarikh tutup penyertaan adalah pada 14 February

sejak akhir2 ni mcm suke jek join2 contest couple2 ni..ahaks


Ok, ni ayat sy utk en.tunang...Ni la ayat yg paling romantik yg boleh sy buat..hehe.


Untuk En.tunang(Mohd. Farid Bin Amat Rubaiee)

kte syg kamu yek..

walaupun kamu xde la sehensem brad pitt, jauh panggang dari api..pastu kamu gemuk gedempol plak tu(padahal xdela begitu..haha). tapi kte cyg kamu…hehe.

sebab2nye….

kamu best, suke wat kte gelak2 ngan lawak ape2 ntah, kamu pandai manage perangai2 kte..leh la manage anak2 nanti..hehe.kte tau kte ni degil, ske jek mara2 kamu, ble kte mara kamu gelak plak sbb kate kte kelakar..pastu kte pun gelak sama2..haha.kte ni sensitip nak mampos, tapi kamu pandai layan kte… (haha,mood berbunga2 ni)

kalau kte sedih, kamu leh wat kte ketawa..kalau kte kecik hati dengan org, borak2 ngan kamu hati kte leh jadi sebesar2 bapak gajah…pelik kan..kamu x pernah pun marah kte, sangat2 tabik dengan sikap kamu yg satu ini..walaupun kte selalu x mesej sebab tertido, walaupun kdg2 cam malas nak layan kamu..tapi kamu tetap sabar dengan kte..kalau kte la, mau nye marah berkurun2 lamanya..haha.

kte pernah gak ade balak dlu..sampai kte ingat itula cinta terakhir kte, cinta maut la konon2nye..tapi ble kte kenal kamu kte rasa kamula cinta maut kte..(sile la jgn muntah beramai2)..lepas ni kalau ditakdirkan kte bercinta dengan org lain, mesti kte piki org tula plak cinta maut kite..hehehe

kte syg bagai nak mampos pun, kte tau satu ari nanti kte akan ilang kamu gak..esok ke, lusa ke, 3 taun lagi ke, 10 taun lagi ke, 50 taun lagi ke, 100 taun lagi ke..kte tau kamu bukan milik kte smpai ble2..mungkin kamu akan tinggalkan kte sebab dah boring dengan kte, sebab ade org ketiga ke,kesepuluh ke..atau mungkin sampai masanye kamu pergi selama2 nye..xpun kte yg pergi dulu (nak nangis time ni…haru betul la.).walaupun mungkin kamu bukan jodoh kte..kte tetap akan kenang kamu sampai ble2…

tapi kte harap kte akan jumpa kamu lagi di dunia yg lain..di dunia ultraman..haha.ape ni, dah melalut plak..sori2..hehe.kte harap kamula jodoh kte sampai ble2, kte harap kte akan tua bersama2 kamu..kamu kan dah janji nak jaga kte time sakit..kamu tu, jaga badan, kang dah tua sakit, kte suruh jek kamu kawin lain..biar bini muda jaga kamu..haha

tima kasih jaga kte selama ni..time kte sakit, time kte nangis..time kte rasa nak mara org, kamula jadi tempat luahan kte..hehe.kamu ske layan kte kalau kte wat lawak2 sengal sampai kte rasa kamu lagi sengal dari kte..nanti kte ade anak, kamu kena serius tau, biar die takut ngan kamu..biar die syg kat kte sorang jek..haha.

kamu baik..sebelum mkn kamu baca bismillah..xmcm kte..terus ngap dalam mulut..lepas ni kte baca doa sama2 sebelum mkn eh…kamu tu, mkn selalu habis walaupun x sdp..kte nak wat mcm tu, tapi xbleh, tekak dah xleh nak masuk, terus x mkan..teruk betul kan kte..abisla, mesti byk nasi2 yg kejar kte time kat akhirat..takutnye kte..klu org lain mara kamu, kamu diam jek..xde pun nak lawan2 balik..kalau ade pemandu yg bawak keta mcm taik pun, kamu still sbr lagi…kte plak yg lebih2 nak tekan hon kuat2..haha.kamu syg kat mak kamu sampai kte jeles, x patut kan kte jeles..hehe.

sian kamu, kena layan karenah kte selama ni…bukan senang kan nak jaga kte kan..

Syg kamu sgt2 :D


* gmbr en.tunang*

*gmbr kami berdua*


Dpt tau contest ni dari farysa

thanx farysa :D

Followers