Feb 1, 2010

Test HIV

Yeye...dah setel test HIV..

Buat test kat Klinik Kesihatan Ampang..

Daling cuti sebab hari wilayah

Aku pun cuti sebab ngada2..hehe

Jauh gak dari tempat kami, tapi itu je klinik area selangor yg buat test HIV ari isnin..

Sakit owh, die cucuk..huhu

Alhamdulillah, kami berdua negatif..

Jadi boleh la kawin tanpa byk soal..hehe.

Teringat plak tadi..lepas borak2 sikit ngan doc pastu ngk2 jari aku yg telah dicucuk smbil tunggu doc tu isi2 borang ape ntah..

Tetiba je doc tu tanya..

Doktor: Norhidayah, jauh ke dekat..

Aku yg comel: aaaaa..duduk jauh ke dekat ke..aaaa, ape????

Doktor: Nama awak ni, Nor dgn Hidayah ni kena jauh ke dekat...

Aku : oooo..dekat2..haha..ingt kan ty ape td...

Daling: hahaha..

Doktor: ooo, soalan keliru yek..hehe.

p/s: En. Doctor yg dah menyakiti jari ku, cucuk tanpa belas kasihan..lain kali sila buat soalan dengan clean & clear yek..

Salam sayang,
~Rina~

Followers