Feb 7, 2010

Jom Join Contest (menang Couple tee's)


Ni percubaan pertama join contest..

by aisumi * click2 cni *
Harap2 bleh menang..(kenyit2 mata kat aisumi)

Aku pertaruhkan gmbr ini..


sebab2 nye..
mcm comel jek aku landing kat bahu en.tunang..
mcm sama dgn gmbr contest ni jek..hehe
lagi satu mcm comel jek kami buat peace..hihihi
ni adalah kenangan ketika kami ke genting..
diambil dlm tahun 2007..
gmbr ni amik pakai hp, tu yg x menyerlah sgt..tapi harap2 still bleh diterima ^_^


Syarat-Syarat nak join contest ni:

1st: adalah seorang blogger dan ada blog sendiri
2nd: gambar yg digunakan adalah gambar sendiri
3rd: letak banner di bwh ni kat dalam entry anda dan jugak sidebar
(backlink ke blog ini jangan lupe)


Cara-Cara Nak join:
  • Buat entry pasal contest JJC (menang couple tee's)
tajuk: Jom Join Contest (menang Couple tee's)
  • Letak banner di atas di sidebar dan entry
  • Letak pice anda dan pasangan dalam entry (1 aje)
kalo boleh non edited pice yer
  • Jgn lupe tinggalkan comment link entry penyertaan anda..


Tarikh tutup 8 february...cpt2 join ^_^

Followers