Feb 12, 2010

Contest :Sejauh manakah si dia mencintai diriku




*klik gmbr utk ke contest*

Yuhuuuuu..
aku nak join contest lagi...
utk mengetahui sejauh mana sidia mencintai aku...
Jadi suruh sidia tulis pada sehelai kertas..
Tapi klu sidia dah tulis sblm rina suruh bleh kan cik natasha ^_^

Sebenarnya dia dah buat surat ni time anniversary kitaorg yg ke2...
iaitu pada 31 July 2009
Ada 7 muka surat semuanya..

motif gmbr bwh ni utk menunjukkan memang ada 7 muka surat semuanya

**bleh klik utk pembesaran yg besar2 gitu**


Kiranya mcm novel la gitu, dari saat die nampak aku kat UTM dlu,
Pastu kitaorg berkenalan, brkawan2 dlu, pastu kitaorg couple...
sampaila kitaorg bertunang..

Time dpt surat ni...Terharunya x leh ckp la,
Nak nangis pun ada time tu sbb x sangka dia akan buat suprise mcm tu,
Sbb aku cuma buat kad je utk anniversary kitaorg
Tapi time tu memang dah rasa hebat la kad aku tu..hihi
Rupa2 nya hadiah dia lagi hebat dari aku...
Siap ada tajuk tu...
Tajuknya Janjiku..en.tunangku jiwang..haha

Disebabkan panjang sgt surat ni,
Jadi aku tunjukkan sikit2 mana2 yg rasa memang menyentuh jantung la kiranya..


*start baca dari cni, klik yek, bleh baca dgn terang dan jelas*


terus zasssss sambung yg ini plak...
hehe

dan seterusnya ini ^_^




dan yg bwh ni adalah isi hatinya pada aku..cewahhhh..hehe


**bleh klik utk pembesaran yg besar2 gitu**




pstt: sebenarnya malu nak tunjukkan..tapi mahu..hehe :D



bleh x jadikan gmbr ni sebagai bukti yg memang en.tunang bagi surat ni pada aku... ^_^
abaikan kad buruk aku yg menyerlah di situ..hehe


ok...gmbr romantik plak..
.
.
.
.

tadaaaaaaaaa...


*gmbr suap2 ni bleh kan.. ^_^*

Kalau nak ckp sejauh mana dia cintakan aku..memang x ternilai la kasih syg die pada aku..
aku bersyukur sgt dpt kenal dia, diri aku terpilih jadi org yg dia syg..
Dia cuba sedaya upaya utk gembirakan hati aku, utk tunjukkan yg dia btl2 ikhlas sygkan aku..
pernahla dia buat video, buat cd lagu..yg plg penting dia sbr ngan karenah aku..
time birthday, die buat suprise dgn bagi hadiah yg byk...semata2 nak buat aku gembira..


dlu kami duduk jauh..sorang di johor, sorang di kl...
alhamdulillah skrg aku dah keje area selangor..dekat la ngan die..
jadi bleh slalu jumpa..hehe.
klu dlu cuma tel, msj,ngan friendster je la jadi penghubung kitaorg..
(dlu xde akaun facebook pun..hehe)

*ni slh satu cth melambak2 msj dia dlm inbox fs*

aku ni kuat merajuk..klu dah merajuk tu memang susah la nak pujuk..tu pun dia still sbr lagi..
bagusnye dia..bersyukur sgt2 dpt kenal dia..harap2 dia akan syg aku sampai ble2 dan impian kami utk berkahwin pada 06.06.2010 nanti
(lebih kurang 3 bulan lebih shj lagi) akan tercapai..amin...
dan dia tetap org yg aku kenal skrg ni walaupun smpi ble2..

aku ni mcm dah melalut lebih2 la plak..hehe.

ok, tu jek ^_ ^

Nota kaki : Norhidayah mohamad ayob= Rina (Harap maklum..hehe)

~INI ADALAH STICKY MOOD ^_^~

Salam Sayang
~Rina~


Followers