Jan 23, 2010

Sabtu yg indah

Hari2 pun hari yg indah..

tapi hari ni sgt indah..

esok pun indah gak..

harap2 smpi ble2 pun indah.. ^_^

ari ni ade meeting..

pkck ni bos sy..maaf gmbr x clear..die mcm bengis ari ni..xbleh la nak suruh dia posing diam2..kang kena cepuk ngan fail..

kdg2 garang smpi aku nangis..haha.tapi kdg2 die ni suka buat lawak bangang..poyo tahap cipan..

kdg2 best meeting ni..bleh gelak2..slalunya time ari2 biasa sibuk buat analisis..so ari sabtu je la ari yg hebat utk duduk berbincang..present ape yg patut..

slaid aku x siap lagi...

xpe, meeting kul 2 nanti..byk masa lagi, bleh facebook dlu, baca2 blog, edit2 blog..hehe

mls la nak kira2 glassware kat lab ni....huhu

psttt: diaorg pun baru sibuk2 buat slaid (pemandangan yg biasa klu ari sabtu...hehe)


oiiittt, ape tu bukak2 email..siapkan slaid la!!!!



ni pun lagi sorang...mesti bukak web lucah2 tu..haha




ni pun sama baru terhegeh2 buat slaid presentation.. :P
blur la..xpe2 die x cun sgt..blur2 utk menutup kekurangan die..ahaks





mkck!!!!! siapkan slaid la..
lepas tu, mkck cleaner terus lempang aku ber das2..



oohh, kami dpt hadiah ari ni..


dlm nya berisi ini...

pen mcm2 warna + pensel & note book tebal


jap lagi siapkan slaid, pastu nak menelaah buku jap..

aku ingatkan time sekolah jek baca2 buku ilmiah ni..

rupanya dah keje pun kena jgk..

time meeting nanti msti ade sesi soal jwb..

mls tau..huhh



serabut mcm tu skali..lps tu x jumpa maklumat yg di cari..haha

salam sayang
~Rina~


Followers