Jan 16, 2010

bakul ku..oh bakul ku...

Ari ni aku cuti..yehaaa, seronoknye..bleh la bersenang lenang kat rumah..
Tapi bdn x sihat sgt..sakit tekak..ni semua gara2 mkn abc yg aku perap dlm fridge tu kot..(sbnrnya terlupa, cek2 fridge cari mknn.. ternmpk plak abc yg aku perap..ape lagi, mkn la dgn rakusnya..hihi)

Lepas tu, esoknya mula la sakit tekak, bdn pun seram sejuk..padan muka utk diri sendiri.. =D

Ari ni pun still x berapa sihat sgt..sorry sis arin x dpt nak ikut kamu ke fish valley..rindu sih sama anak kamu..msti rizqi pun merasakan perasaan yg sama..cewahhh..haha.

Tetiba plak tadi terasa nak mkn sup sayur..bertungkus lumus di dpr..

Hasilnye..

jeng..jeng...jenggggg....

mkn mcm tu je tanpa nasi pun sdp gaksss..xsht ni xde mood nak mkn nasi..


Lps tu terpikir nak syelek bakul2 tu..tapi rupanya syelek ni cair sgt..x meninggalkan kesan utk bakul aku pun..patutla murah sgt..


emmm..nak buat ape yek dgn ini..en.tunang beli 2 botol plak tu...


terus msj2 en.tunang mengadu...(die ngah keje time tu..klu x maunye aku nak msj, hal2 penting mcm ni tepon je terus..hehe)

ptg ni en.tunang bwkkan syelek yg baru..bleh beronggeng2 skali..

opsss: tadikan kata x sihat..
( en.tunang = ubat )
=D


Comel jek sapu tgn yg dah siap gulung2 ni..gigih tau aku buat sume ni..

Ada berita gumbira 1 = tadi dah tepon charmbakers ..bleh tempah utk tarikh wedd aku tu.. seronoknye..dpt la kek yg aku impikan..alhamdulillah..

Berita gumbira 2 = cuti sekolah pun x dianjakkan, so bleh la kitaorg pilih tarikh tu...alhamdulillah

Berita gumbira 3 = Utk tempahan bahulu pun dah dpt gak, 100pcs= rm22..dkt je ngan area aku ni...bleh la nanti bli kat citu (klu ade sape tau tmpt yg aku bleh dpt lagi murah, meh la roger2 aku =))

hopefully sume nya dipermudahkan..amin

salam excited,
~rina~

Followers