Dec 27, 2009

Sila la sibukkan diri

Skrg ni memang kena sibukkan diri sendiri..

5 bulan lebih lagi majlis (i'allah)..pejam celik sekejap je kan...

Jadi jari jemari ni kena la bersedia dgn ini.

Kata nak hasil dari tgn pengantin sendiri..


** salah satu yg akan dijadikan door gift**

tapi nak kena bli byk lagi sapu tgn mcm ni..

Ni hasil dari Nilai3.. Kena rajin survey harga..

Yg ini, 50 pcs rm15..kedai2 yg lain rm17, rm18 pun ada..tapi ari tu pergi kedai yg sama 50 pcs dah rm18 plak..

Siap soal selidik en. tunang, btl ke ni??btl ke x ni???cuba igt btl2 mana satu kedainya..

**boleh bersikap keji sikit sebab dah pesan kat tunang kena ingat kedai tu, nanti nak dtg lagi beli sapu tgn kat ctu..padahal diri sendiri malas nak ingat..hehe**

cek tag kat plastik tu memang kedai yg sama...oo, kedai ni ber mood yek..kejap mahal, kejap murah..tak maooo kawan dah..huhh


**bunga pahar yg dah siap**
siap beli..hehe

malam khamis ni nak balik johor, uruskan pasal mak andam plak..kena tempah awal2, kang baju yg aku nak tu..org lain dah cop...

bawak la apa2 brg yg oleh dibawak balik dlu (beg door gift ke, bunga pahar ni ke)

semoga selamat sepanjang perjalanan..

sedih la, baca tentang bas accident yg korbankan 10 nyawa tu.. :(

selak2 majalah lama ternampak gmbr ni..ni sape ni, mcm muka aku jek...haha.



** berminat la dgn ukiran inai ni ^_^ **

laptop ni baru je di format, abisla semua gmbr2..x back up plak tu..sedih2...lepas ni nak bli hard disk, bleh back up gmbr2 aku..kurang asam punya virus, buat laptop aku hang..huhhh..

nasib baik ade tukang format yg tak bertauliah.. **en.tunang tercyggg**

nak harap diri sendiri malas ok..hikhik (ketawa malu2)

salam penuh kemalasan

sebab penyebab ckp begitu....balik dating lepas tu mengadap laptop dari tadi...

yeye, i nak gi mandi la niiiii

~rina~


Followers