Dec 9, 2009

..mission..

misi : Bulan depan nak beli ini...scar serum palmers.


search google tadi mcm bagus jek produk ni utk hilangkan scar2 kat muka..ade vit E. kena try ni..kat guardians ade kot agaknye...nanti gi survey2 harga dlu..

misi minggu ni: Nak beli baju dinner..yuhuuu ^_^

wedding mission: Baju warna pink + biru..memang xbleh lari la dgn warna pink..walaupun rasa mcm dah menyampah tapi aku rasa warna tu mcm wat aku nampak lip lap gitu..haha.

Pelamin warna biru putih + pink sikit2..

Cadar dan hiasan bilik biru + putih..(dah ade)

Khemah warna biru jek cukup kot..kalau campur2 biru pink kang org pening kepala plak kot..mcm menyinar sgt jek..mungkin letak pink pun sikit2 jek kat bahagian bwh je ke..memandai2 plak aku..ahaks.

Ari tu dah ngk baju wedding kat mak andam..baju die yg warna biru putih mcm x menyerlah sgt jek, pastu terpandang baju warna biru pink, mcm lawa..hehe. i 'allah kalau xde aral bulan depan gi booking baju tu..kena cepat2, kang org lain dah booking dlu..huhu.

ade lagi 5 bulan lebih, skang tengah prepare utk bakul telur..harap2 semua berjalan lancar.. ^_^

p/s: doakan kami yek =))

Followers