Dec 20, 2009

..Dinner sudah berakhir..lalala

Ok, malam dinner sudah habis...

Baju dinner aku ok2 la..xdela terlalu meriah sgt, xde la terlalu x meriah sgt..ramai lagi yg lebih advance dari aku..jadi xdela malu sgt terover2 kan.. ^+ ^.

X dpt lucky draw pun..(xde perasaan pun, sebab memang selalu xdpt pun benda2 mengarut mcm ni..cewahh ayat org pasrah..haha)

makanan ok..ade byk pilihan..amik2 makanan, duduk pastu makan..amik2 makanan duduk pastu makan..tula keje aku..hehe.

congrat to ummi >> dpt lucky draw + best dress ^_^ ( tumpang gembira sebab kwn aku yg dpt...hihi)..dia ni memang slalu dpt lucky draw..uit, sudah2 la tu..taun depan fuh2 kan sikit lucky ko tu kat aku..ahaks.


Ari ni, gi wedding khairul plak kat Johor..

~Selamat Pengantin Baru Khairul & Nisa.. ~

Followers