Dec 5, 2009

04 december (^_^)

4 december is my birthday =D
meh nyanyi...hepi birthday to me....hehe.
dah 25 tahun umur aku...
syukur masih lagi sihat walafiat..syukur masih lagi dikelilingi org2 tersyg..
tima kasih pada kwn2 aku yg wish, tima kasih pada kak haz dan housemate aku..susah2 jek celebrate, suke2..hihi.

kek dari kak haz..

tima kasih jugak utk hadiah ni..

leh wat raya taun depan =D


utk budak2 lab aku jgk..tima kasih wat suprise (walaupun sebenarnya dah ternampk kek tu dlu..hehe)

dpt cheese cake =D

dan tima kasih jugak utk daling!!!!!!!!!!! =D


suma ni daling yg bagi..byk kan..hehe

sebelum tu die dah bagi pasu ngan love byk2 tu ngan kad...

lepas tu die benti kat shell, pastu die gi kat bonet amik sume hadiah2 tu..gelak besar aku..x sangka la plak kan dapat hadiah byk2 mcm ni dari die...

patutla sebelum tu tanya aku.. "syg suka tak dpt hadiah?"

mstila aku jwb suke kan...hehe.

suka sgt ayat die... "daling suka kalau syg gembira"

tima kasih daling..love u soooooooo much (^_^)


lepas bukak sume hadiah2 tu..penat owhh..hehe.

Followers